Инструменти:
Термометар со убодна сонда и тајмер PDF Печати Е-пошта
Среда, 16 Март 2011 13:55

601108_najnov

Дигитален термометар со убодна сонда и тајмер
Мерно подрачје од 0°C до +250°C

Повеќе...
 
Инфрацрвен Термометар PDF Печати Е-пошта
Понеделник, 07 Декември 2009 11:01

71tkJP-o5xL._SL1500_

Инфрацрвениот термометар ја мери температурата на површината на објектот. Оптичкиот сензор на уредот ја прима емитираната енергија и ја фокусира на детектор. Тоа мерење се претвара во температурно отчитување кое се појавува на дисплејот и на тој начин се врши мерењето. Со помош на ласерот се врши таргетирање кое овозможува поголема прецизност во мерењето.


Инфрацрвен термометар - Модел 8380
Технички карактеристики:
- мерно подрачје од - 50ºC  до + 380ºC

Повеќе...
 
Рефрактометар рачен - оптички PDF Печати Е-пошта
Понеделник, 07 Декември 2009 11:04
13876684_1768233383390602_3560810033384339709_n
13906832_1768233406723933_6005922013994163338_n

Рефрактометар со мерно подрачје од 0 до 32 Brix

Цена: 3,950.00 ден.

Повеќе...
 
Дигитален термометар со сонда на кабел PDF Печати Е-пошта
Понеделник, 07 Декември 2009 14:05

Модел 105410

digitalen_uboden_so_sonda

Технички карактеристики:

- мерно подрачје од - 50ºC до +300ºC,

Повеќе...
 
Повеќе Артикли...
<< Почеток < Пред 1 2 Следно > Крај >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL