Инструменти:
Лупа очила Вјумакс 2 со пет изменливи леќи PDF Печати Е-пошта
Четврток, 10 Декември 2009 16:06

 3806vuemax

Лупа Очила Вјумакс 2 со пет изменливи леќи
- пет леќи
- 2 лед светла
- батерии вклучени
- различни можности за зголемување и растојанија на фокусирање со цел да се прилагоди на различните потреби

Дизајнирани за да комбинираат добар перформанс и комфор, овoj иновативен производ тежи само 100g, и истовремено обезбедува три-димензионални поглед со повеќе зголемувања и осветлување (батерии вклучени). Затоа се идеален избор за секоја професионална употреба,а и овозможуваат да ги цениме и најмалите детали на кристали, минерали, монети, поштенски марки, итн.

Можност за зголемување од 1.2х до 8.75х.

Цена: 2,360.00 ден.

Зголемувања Работна оддалеченост Леќи
1.2x од 80 до 300mm леќа бр.1
1.8x од 80 до 250mm леќа бр.2
2.5x од 80 до 180mm леќа бр.3
3.5x од 80 до 150mm леќа бр.4
2.16x од 70 до 130mm леќа бр.1+бр.2
3x од 70 до 100mm леќа бр.1+бр.3
4.2x од 70 до 90mm леќа бр.1+бр.4
6.3x од 70 до 80mm леќа бр.2+бр.4
8.75x од 70 до 70mm леќа бр.3+бр.4