Инструменти:
Школски микроскопи PDF Печати Е-пошта
Четврток, 10 Декември 2009 14:58

Многу корисни за едукативна забава,  дидактичките микроскопи се секогаш совршен подарок при важните чекори во развојот на децата.  Метално куќиште, оптички стакла и комплетен пакет со различен прибор што овозможува  набљудување и искусување на светот околу нас, примена на школските знаења и секако нови откритија.

1481300709.9511_bg_1462890137

1481300672.4676_bg_1462890150

Школскиот биолошки микроскоп KONUSTUDY

Школскиот биолошки микроскоп KONUSIENCE e со моќ на  зголемување од 100x, 400x и 900x.
Можат да се поврзат со смарт-телефони преку адаптер кој е вклучен во аксесоарите.

Цена - 3,658.00 денари

1481300321.7334_bg_1459952586

1481300309.8495_bg_1361804241

Школскиот биолошки микроскоп KONUSIENCE

Школскиот биолошки микроскоп KONUSIENCE e со моќ на  зголемување од 100 до 1200Х. Располага со комплет од 48 accessories, осветлувањето е со огледало или светло и е спакуван во куферче. Димензии: 65x120x250mm

Цена - 5,121.00 ден.