Инструменти:
Лупи со лед осветлување PDF Печати Е-пошта
Четврток, 10 Декември 2009 13:47

33964972_2062403553973582_5255939496603549696_n_1

Лупа со лед светло
Зголемување: 2x и 6x
Димензии:115 x 70 mm
Вклучени батерии
Цена: 1,180.00

33988224_2062403697306901_972996193476935680_n

Џебна лупа со лед светло - Модел 501238
Зголемување 3x
Батерии вклучени
Димензии:110 x 50mm

Цена - 885,00 ден.

33965091_2062403273973610_2379470400913408000_n

Лупа со LED светло
Акрилна леќа со димензии: Ø 130 mm
Зголемување: 2x
LED светло
Цена - 1,416.00ден.