Инструменти:
Лупи PDF Печати Е-пошта
Четврток, 10 Декември 2009 13:28

501200-b380px

501200  Лупа со зголемување 10Х . Пречник Ø 25 mm. погодна за поштенски марки, сито печат, фотографии. Цена - 472.00 ден.

501626-b380px

501626  Џебна лупа со можност за зголемување 3х. Пречник Ø 45 mm. Цена - 248.00 ден.

501202-b380px

Лупа 501201 - пречник Ø 50, можност за зголемување 3x и 6x. Цена - 531,00 ден.

Лупа 501202 - пречник Ø 75, можност за зголемување 2,5x и 5x. Цена - 590,00 ден.

Лупа 501203 - пречник Ø 90, можност за зголемување 2x и 4x. Цена - 649,00 ден.

501231-b380px

501231

Лупа со футрола  - Пречник Ø 75 mm, можност за зголемување 3х  и 10х Цена - 708,00 ден.

lupafokuss

Лупа со фокус и со сијаличка 501216 - можност за зголемување од 10Х

Пречник Ø 30 mm Цена - 531,00 ден.