Инструменти:
Дигитален Салиниметар PDF Печати Е-пошта
Среда, 09 Декември 2009 12:34

salinimetar_cb

Дигитален Слиниметар за мерење на процент на сол во готови производи (сирење, кашкавал, месо).

Мерно Подрачје од 0 до 5 %