Инструменти:
Џебен Микроскоп PDF Печати Е-пошта
Среда, 09 Декември 2009 12:12

BeFunky-collage

Џебен микроскоп Konusclip-2
Можност за пoставување на камерата на секој тип на smartphone
Зголемување 20x
LED осветлување
UV светло
Димензии: 5 x 3,5cm
Цена: 990,00 ден.


501251_1-b380px

Џебен микроскоп - модел 501251
Зголемувањето е 60x до 100х. Фокусот е подеслив, осветлувањето е со променлив агол.
Цена: 1062,00 ден.