Инструменти:
Монокуларни биолошки микроскопи PDF Печати Е-пошта
Среда, 09 Декември 2009 12:00
Монокуларен биолошки микроскоп ACADEMY

5304.pag.20


Цена - 25,000.00 ден. + 18% ДДВ

Монокуларен биолошки микроскоп ACADEMY e со зголемување од 1000 пати.
Монокуларната глава има обрт од 360 º. Регулација со дупло фокусирање, микрометарски и макрометарски, слајд-држач, светло кондензатор на леќите, ирис дијафрагма со филтер-држач, 4 филтри (портокалова, бела, сина, зелена) и заштитна прекривка.
Можност за приклучување на ЦЦД камера и фото апарат со посебен адаптер.

Монокуларен биолошки микроскоп COLLEGE

mikroskop_college

Биолошки микроскоп са монокуларна глава, 15x окулар WF и три изменливи ахроматски објективи: 4x, 10x, 40x. Моќта на зголемување е до 600х.

Регулација со дупло фокусирање, микрометарски и макрометарски, слајд-држач, светло кондензатор на леќите, ирис дијафрагма со филтер-држач, заштитна прекривка.

Цена - 12,000.00 ден. + 18%ДДВ