Инструменти:
Бинокуларен биолошки микроскоп CAMPUS PDF Печати Е-пошта
Среда, 09 Декември 2009 11:54

mikroskopcampus

Бинокуларен биолошки микроскоп со зголемување од 1000 пати. Можност за приклучување на CCD камера и фото апарат со посебен адаптер.

Цена - 35,000.00ден. + 18% ДДВ