Инструменти:
Двогледи Basic PDF Печати Е-пошта
Среда, 09 Декември 2009 11:07
dvogled_10_25

Двоглед Basic  - централен фокус ,  зголемување 10 пати , обложен со високо квалитетна гума.

Модел : 10 х 25

Пречник на објективот Ø25 мм

Тежина 232 гр

dvogled_1232

Двоглед Basic - со централен фокус , зголемување 12 пати, обложен  со високо квалитетна гума.

Модел : 12 х 32

Пречник на објективот Ø25 мм

Тежина: 250 гр