Инструменти:
Мини дурбин PDF Печати Е-пошта
Понеделник, 07 Декември 2009 14:23

durbin

Дурбин Мини -  е супер компактен дурбин со  зголемување од  10 пати и со тежина од само 60 гр. Оптиката му е специјална "Ruby Coating" обработка, која ги намалува рефлексиите при обсервирање. Фокусот е подеслив.

Пречник на објективот 25 мм