Инструменти:
Минимум - максимум термометри PDF Печати Е-пошта
Понеделник, 07 Декември 2009 12:26

105054_600

 

Дигитален минимум - максимум термометар - Модел 105054

Мерно подрачје од - 20ºC  до + 50ºC . Покрај моменталната температура, на дисплејот се чита и минималната/максималната температура од последнoto ресетирање.

Цена - 944.00 ден.

105053_600

105055-b380px