Инструменти:
Штоперица PDF Печати Е-пошта
Понеделник, 07 Декември 2009 12:00

stoperica

Мултифункционална штоперица со компас и вклучени батерии. Штоперицата мери минути, секунди до 1/100s. Покажува месец, дата и има аларм функција.