Инструменти:
Дигитални убодни термометри PDF Печати Е-пошта
Петок, 04 Декември 2009 14:57

17190483_1858214874392452_4107693928204056016_n

Дигитален убоден термометар - Модел 105405
Мерно подрачје од -50°C до +300°C
Должина на сонда - 140мм
Вклучена батерија
Цена - 885,00 ден.
105412     

Термометар со убодна сонда - Модел 105412

Мерно подрачје од од - 50 ºC до + 300 ºC
-min/max функција ,hold-test функција, °C/°F скала.
Батерија вклучена.
Цена 1.180,00 ден.

33777417_2061425964071341_1668794746698465280_n

Дигитален убоден термометар 
Водоотпорен со класа на заштита IP67. 
Mинимум максимум меморија и hold функција 
Брза реакција од 4 секунди и висока точност
Вклучена батерија
Мерно подрачје од -50ºC до + 200ºC со поделок 0,1ºC
Цена - 2,950.00 ден.

105411

Термометар со убодна сонда - Модел 105411
Мерно подрачје од од - 50 ºC до + 150 ºC
°C/°F скала. Батерија вклучена.
Цена 1,003.00ден.