Инструменти:
Термометри за фрижидер - алкохолни PDF Печати Е-пошта
Петок, 04 Декември 2009 14:09

s074_380   


Наменети  за контрола на температура во  витрини , фрижидери,  разладни комори каде се чуваат прехрамбени производи.
Мерно подрачје: - 40 ºC  до + 30 ºC
Димензии : 210 х 20 мм

Цена - 188,00 ден.