Инструменти:
pH-Метар Џебен PDF Печати Е-пошта
Петок, 26 Декември 2008 15:31

Џебен рН-Метар со мерно подрачје од 0 до 14 рН.

Резолуција 0,1 рН.
Точност ± 0,3 рН.

Работна температура од -5 до +40ºC.

Димензии 47х20х135мм.

ph_dzeben

Изменлива уронувачка електрода за течност со димензии (l x Ø): 70х12мм.

Време на реакција: 10 сек.

Цена - 4.956,00ден.