Инструменти:
Внатрешни и надвoрешни термометри PDF Печати Е-пошта
Сабота, 22 Ноември 2008 16:18

Внатрешни собни термометри

101051_052jpg

sobnidrveni

101401

101438

Термометри за домашна употреба со мерно подрачје од -30 до +50 ºC. Термометрите на сликите се само некои од моделите со кои располагаме.

Надворешни термометри

nadvoresni

Надворешни термометри со мерно подрачје од -30ºC  до +50ºC и  со мерно подрачје од -50ºC  до +50ºC. Термометрите на сликите се само некои од моделите со кои располагаме. Цена 295.00 ден.

Термометар за во градина  -  мерно подрачје од -40ºC  до +50ºC

Димензии  1250 mm / Ø 70 mm
Цена - 3, 540.00 ден.

s039_380