Инструменти:
За Нас PDF Печати Е-пошта
Сабота, 22 Ноември 2008 15:14

“Делта“ Доо е компанија која се занимава со продажба и сервисирање на мерни инструменти. Застапени се производите на реноминрани странски производители, пред се Германски производители. Фирмата постои повеке од 15 години и е специјализирана за промет на високо квалитетни мерни инструменти. Располагаме со широк асортиман на:


Термометри                            
Термо хигрометри                
Влагометри                           
Барометри                             
Алкохолметри
Широметри
Ареометри
pH метри
EC метри
Рефрактометри
Салиниметри
Метеостаници
Лупи
Дурбини
Двогледи
Микроскопи
Телескопи
Компаси
Штоперици
Нашите артикли можете да ги купите дирекно од наш магацин/канцеларија. Дел од нашиот асортиман може  да најдете во маркетот на Реплек и Хубо, потоа во Алфи -Би Куманово и Скопје.