Инструменти:
Термохигрометри дигитални PDF Печати Е-пошта
Среда, 25 Мај 2011 10:24

61LnC8At-sL._SL1000_

Дигитален темометар со влагометар - Модел 306126
Термометарот покажува две вредности на температура
( каде е поставен сензорот - надвор и каде е поставен инструментот - внатре).
Мерно подрачје на температура:
- надворешна температура од -50ºC до +70ºC;
- внатрешна температура од -10ºC до +50ºC;
Влагометарот ја покажува вредноста на влажноста каде што е поставен инструментот.
Мерно подрачје на релативна влажност од 20% до 99 %
Мin-max функција
Цена - 1,416.00 ден.

34688204_2065950350285569_8088893216306233344_n

Дигитален термо-хигрометар со часовник и аларм - DC102
Мерно подрачје на температура - од -10ºC до +50ºC;
Мерно подрачје на релативна влажност - од 10% до 99%
Мin-max функција
Димензии - 82x70x20mm
Цена - 700.00 ден.

306124
Дигитален термохигрометар - Модел 306124
Мерно подрачје:  надворешна температура  од -20ºC до +70ºC; релативна влажност од 20% до 95 %
- min/max функција и за температура и за влага; °C/°F - Целзиус и Фаренхајт скала
На дисплејот постојано се менуваат вредностите за температура и влага. Батерија вклучена.
Димензии- 88х48х16mm
Цена - 767,00ден.

306123
Дигитален мини термо - влагометар - Модел 306123
Мерно подрачје за температура од -10°C до +70°C
Мерно подрачје за влага од 20% до 99%RH
Димензии- 58х33х11mm
Цена: 649.00 денари

34689407_2065954100285194_4945042473496870912_n

Дигитален термо-хигрометар со сонда за надворешна температура
часовник и аларм
Мерно подрачје на температура - од -10ºC до +50ºC;
Мерно подрачје на надворешна температура - од -50ºC до +70ºC;
Мерно подрачје на релативна влажност - од 10% до 99%
Minimum - maximum функција
Часовник, календар и аларм
Димензии - 110x58x18mm
Цена - 890.00 ден