Инструменти:
Термометар со убодна сонда и тајмер PDF Печати Е-пошта
Среда, 16 Март 2011 13:55

601108_najnov

Дигитален термометар со убодна сонда и тајмер
Мерно подрачје од 0°C до +250°C


Кабел отпорен на температури до +250°C со должина од 1 метар
Сонда - 160 mm
Аларм функција за програмирана температура  (звучен аларм штом ќе се постигне саканата температура )
Екран на допир
Цена - 1,298.00 ден.