Инструменти:
Алкохол тестер PDF Печати Е-пошта
Среда, 09 Февруари 2011 13:49

701100_alkotester

 

Алкохол тестерот ви дава дигитално отчитување на содржината на алкохол во вашиот здив и со тоа можната алкохолна интоксикација. За кратко време може да се одреди содржина на алкохол во крвта. Овој алкохол тестер може се користи само за лична употреба за апроксимативно одредување на нивото на алкохол.