Инструменти:
Термометар со безжичен сензор PDF Печати Е-пошта
Вторник, 08 Февруари 2011 13:04
s060_600

Мерно подрачје за внатрешна температура од 0 до 50 ºС
Мерно подрачје за надворешна температура од -50ºС до 70ºС

Аларм функција

Работна фрекфенција 433 MHz

Можност за 3 канали ( за 3  бежични далечински сензори)