Инструменти:
Термометар за бања PDF Печати Е-пошта
Вторник, 12 Јануари 2010 13:45

termometar_za_bebe

Лесен и едноставен за користење брзо ви кажува дали температурата на водата во која го бањате вашето бебе/дете е на оптимално ниво.

103543

Модел 103543
Термометар за бања со аларм функција. Лед сијаличката се уклучува кога температурата на водата е или надминува 39ºС.

Модел 103541
Термометар за во базен