Инструменти:
Термометар за фрижидер и замрзнувач - дигитален со аларм функција PDF Печати Е-пошта
Петок, 18 Декември 2009 10:21

21617990_1945802048967067_7566002820990223902_n

Термометарот се поставува на рамна површина и сондата се поставува внатре во фрижидерот. На дисплејот можете да ја одчитувате температурата каде што се наоѓа термометарот и температурата каде се наоѓа сондата. Можете да ја проверите максималната и минималната температура со притискање на копчето min/max. Меморијата ја памти максималната/минималната температура од последното ресетирање.
Мерно подрачје :
- надворешна температура од -50ºC до +70ºC;
- внатрешна температура од -20ºC до +70ºC;
Минимум/максимум функција
Аларм функција
Цена - 1,298.00ден.