Инструменти:
Бројач на чекори со радио PDF Печати Е-пошта
Петок, 11 Декември 2009 13:14
zippi

Бројач на чекори со радио ZiPPY FM 2

ФМ Радио
Часовник
Бројач на чекори
Изминат пат
Внесување тежина (килограми/фунти)
Внесување на расчекор (цм/стапки)
Пресметување на потрошени калории
Светло