Инструменти:
Хируршки стереоскопски очила ТОПАЗ PDF Печати Е-пошта
Четврток, 10 Декември 2009 16:16
topaz1

Хируршки стереоскопски очила ТОПАЗ

Погодни за хирургија, протетика и индустриска примена.

Зголемување - 3,5х

Работна дистанца - 400мм

Видно поле - 86мм

Цена - 9,500.00ден. +18%ДДВ