Инструменти:
Делта
Контакт
Адреса:
Седиштe/Канцеларија и магацин:
12 Македонска бригада бр. 50 б
Скопје
1000
Македонија

E-пошта: Оваа e-mail адреса е заштитена од spam bots, треба да ви е вклучен JavaScript за да ја видите.
телефон: ++389 2 2464 957
Факс: ++389 2 2464 957
Број на мобилен телефон: ++389 75 310 918; 75 310 562
http://www.delta.com.mk